Søte kjoler til tvillingjentene


Livet er travelt. Jeg økte stillingen min fra 70 % til 90 % i høst, og 20 % økning er mer enn en merkbar endring. Jeg hadde en dag fri i uka tidligere, og fikk alltid hentet meg inn både når det gjelder jobb og husarbeid. Var jeg sliten slappet jeg av og hentet meg inn på den måten. I tillegg brukte jeg alltid litt av den fridagen til en eller annen form for håndarbeid eller blogg.

Nå går jeg på jobb den siste dagen i stede for å ha fri, og bloggen og håndarbeidet står nesten helt på stede hvil. Når jeg endelig kommer hjem fra jobb, er det ikke så mye energi igjen. Ja, jeg finner frem strikketøyet på kvelden, men å sitte ved sy-, strikke- eller datamaskin frister ikke i det hele tatt.

Noen ganger føler jeg meg slik når jeg endelig har litt tid til overs:

Men noen ledige stunder tar jeg likevel frem utstyret mitt. Greia er bare det at det går så himla sent fremover. For en måned siden strikket jeg et ben på en strømpebukse på strikkemaskin. Det andre benet lar fremdeles vente på seg for å bli ferdig. Planen var å legge ut oppskrift på bloggen. Men som sagt, det lar vente på seg.

 

Så ja, jeg depper litt over at det står stille på håndarbeidsfronten. Men heldigvis kan jeg fortelle at livet går veldig bra ellers. Jeg trives både på jobb og på hjemmebane, og håndarbeidsgnisten er der fremdeles – og det er faktisk en stor trøst i den travle hverdagen: At det er tiden det er noe i veien med, ikke hobbyen min 🙂

Så i dag mimrer jeg tilbake et par måneders tid, da trærne fremdeles var grønne og solen varmet betraktelig mer enn den gjør i dag. En herlig søndagstur på barnehagesafari, med litt nistemat i ryggsekken og strikketøyet i en veske. Et tvillingpar med helt nye kjoler, klare til fotoshoot og lek.

Kjolemønsteret er tatt fra Heilt spesiell & Jubel, og alt stoff har jeg kjøpt på Stoff og Stil. Symerkene har jeg kjøpt på Kreaktiv på Kvadrat.

Jeg har sydd med symaskinene Janome MC 5200 og overlock 644D, samt en Brother 2340CV coverstitch.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.