Coverstitch,  DIY - Klær til meg selv,  Håndarbeid og søm,  Heilt spesiell - Sy til liten og stor,  Overlock,  Symaskin,  Topp/singlet

Tre nye singleter til sommervarmen

At været har vært fantastisk den siste måneden, tviler ingen på, i hvert fall ikke hvis man bor en eller annen plass i Sør-Norge. Dette kan nok mine lesere også merke, med min heller labre aktivitet på nett. I dette fine været frister det ikke å sitte med PC’en i fanget. Jeg har bare lyst til å lese bøker, sitte på stranden å se på ungene som leker i vannet, og nyte livet.

Riktignok inkluderer jeg håndarbeid som en del av det å slappe av og nyte livet, så jeg er alltid innom et eller annet kreativt prosjekt i løpet av dagen. Nå har jeg endelig sydd ferdig mine tre nye singleter, som jeg har sydd etter mønster fra Heilt Spesiell – Sy til liten og stor.

Sporty og fine singleter som jeg nok skal få brukt en del i sommer.

Neste versjon av disse singletene vil jeg nok sydd litt annerledes. Kanskje gå opp en størrelse, eller eventuelt legge på litt mer sømmonn i sidene. Jeg ville også klippet vekk litt mer stoff under armhulene.

Bortsett fra det – strålende fornøyd! 🙂

Singletene er sydd etter mønster fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor, og alt stoff er kjøpt på Stoff og Stil. Jeg  har sydd med Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch.

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.