Tre nye singleter til sommervarmen


At været har vært fantastisk den siste måneden, tviler ingen på, i hvert fall ikke hvis man bor en eller annen plass i Sør-Norge. Dette kan nok mine lesere også merke, med min heller labre aktivitet på nett. I dette fine været frister det ikke å sitte med PC’en i fanget. Jeg har bare lyst til å lese bøker, sitte på stranden å se på ungene som leker i vannet, og nyte livet.

Riktignok inkluderer jeg håndarbeid som en del av det å slappe av og nyte livet, så jeg er alltid innom et eller annet kreativt prosjekt i løpet av dagen. Nå har jeg endelig sydd ferdig mine tre nye singleter, som jeg har sydd etter mønster fra Heilt Spesiell – Sy til liten og stor.

Sporty og fine singleter som jeg nok skal få brukt en del i sommer.

Neste versjon av disse singletene vil jeg nok sydd litt annerledes. Kanskje gå opp en størrelse, eller eventuelt legge på litt mer sømmonn i sidene. Jeg ville også klippet vekk litt mer stoff under armhulene.

Bortsett fra det – strålende fornøyd! 🙂

Singletene er sydd etter mønster fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor, og alt stoff er kjøpt på Stoff og Stil. Jeg  har sydd med Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.