Barnehagesafari med mykt underlag


For et par år siden blogget jeg om mine helgerutiner med ungene. Jeg kalte det for «Barnehagesafari», (les mer om det her) og det har vært en hyppig aktivitet de siste årene. Ungene liker det, og jeg liker det. Hva er vel bedre da? 🙂

Men en ting er det likevel å utsette på disse utfluktene.  Ungene springer både hit og dit og holder seg varme av aktivitet, mens jeg ofte sitter jeg stille – gjerne strikketøyet i hendene – og fryser. Jeg har innsett at uansett hvor godt man kler seg, så er det én ting som er viktig – i ha noe varmt å sitte på.

Jeg har drasset på både pledd og denne tovede veska, og brukt de som sitteunderlag. Men til slutt måtte jeg krype til korset og lage mitt eget tovede sitteunderlag.

Jeg tok frem heklenål og noen rester av type Fritidsgarn fra Sandnes Garn, og heklet etter improvisjasjonsteknikken. Altså uten en nøye uttenkt plan – kun et mål for øyet på  hvordan jeg ville at resultatet skulle se ut.

Og jammen var den aldeles perfekt da jeg tok den ut fra tørketrommelen. Jeg har aldri opplevd noe så mykt og deilig tovet plagg noen sinne. Fritidsgarn, altså, helt perfekt til toving!

Og bildene til dette blogginnlegget er selvfølgelig tatt under barnehagesafari 🙂

Kjolene tvillingene har på seg har jeg blogget om i dette innlegget.  Teppet som Amelia har brukt som duk på bordet, er et som jeg strikket da jeg var gravid for første gang. Les mer om det i dette innlegget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.