Masseproduksjon av herreklær


Jeg har nevnt dette flere ganger tidligere – og jeg gjentar det gjerne. Man blir preget av å være tvillingmor. I hvert fall når man er glad i å strikke og sy. Man blir vant til å lage flere identiske plagg ting på en gang. Også blir det faktisk slik at jo oftere man produserer flere ting av samme sort på en gang, jo lettere ser man hvor mye tid man sparer. Slike ting som det  å lese og tolke oppskrifter, klippe mønster og velge ut garn, det tar gjerne litt tid. Man slipper unna, på en måte, når man lager noe med masseproduksjon i tankene.

Så når mannen sier at han trenger nye t-skjorter eller boxere, er det ytterst sjeldent at jeg bare lager en eller to. Da tar jeg tar gjerne litt av 🙂

Sist han bestilte t-skjorter og boxere, ble dette resultatet… :

4 t-skjorter…

 

…og ikke mindre enn 5 boxere.

De to med små ruter er sydd i myk og deilig jersey. De tre med trykk av amerikanske biler er sydd i 100% bomull. Litt stivere stoff, og jeg var litt engstelig for at det ikke var mykt nok for min mann. Men har heldigvis ikke vært noe problem i det hele tatt 🙂

Mønster på boxerne finner du på link i dette blogginnlegget, og mønster på t-skjortene har jeg tatt fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor. Alt stoff har jeg kjøpt på Stoff og Stil.

Jeg har brukt symaskinene Janome MC 5200, Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.