Livets mange sider..


Ja.. Da var det lenge siden jeg har skrevet noe her på bloggen. Hvorfor det, lurer du kanskje på? Vel.. Livet byr på både det ene og det andre, og noen ganger må man rett og slett prioritere riktig for å få alt til å gå rundt.

Vi har hatt måneder med sykdom i ulike varianter og jeg har hatt et ganske stort press på jobb. Men nå begynner ting å roe seg litt. Jobben er tilbake i normalt gjenge, og sykdommene er under kontroll.

Til tross for lite aktivitet både på blogg, instagram og i strikkekroken forøvrig, holder jeg likevel på med ulike strikkeprosjekt. I dag vil jeg vise frem min nyeste kjole/tunika som jeg strikket da jeg var på ferie i Gudbrandsdalen. Dette er en deilig kjole å tre på seg når dagene er kalde og ufyselige. Den er nemlig strikket i fritidsgarn, som er et ganske tykt garn. Ikke bare blir den varm da, men også rimelig rask å strikke 🙂

Oppskriften har jeg hentet fra Sandnes Garn sitt hefte Tema 17 dame. Dette ser ut til å være et utgått hefte. Men de som er så heldige å ha dette på lager kan jo bare strikke i vei 🙂

Garnet jeg har brukt er Fritidsgarn fra Sandnes Garn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.