DIY symaskin,  Håndarbeid og søm,  Hus og hage,  Symaskin

Fotballbag til fotballjenta :-)

Etter #skandinaviasyr, har jeg fulgt langt flere syfolk enn jeg har gjort før på instagram. Det er en fryd å se hva alle de flinke sydamene produserer, og det er en stor inspirasjonskilde. Jeg forsøker å være litt mer aktiv selv, på instagram. Jeg bruker stores litt oftere, og alltid er det håndarbeidsrelaterte temaer det handler om. Men i dette fine været vi har for tiden, så blir nok aktiviteten noe lav 🙂

Jeg har sett mange ting andre har sydd på instragram som jeg har hatt lyst til å sy selv. I dette tilfellet vil jeg nevne alle versjonene av hjemmesydde vesker, handlenett og gymbager, sydd i nyinnkjøpt stoff, fretexhandlet gjenbruk, og gjenbruk fra eget skap. Jeg hadde lyst til å sy slike, men hva jeg skulle bruke veskene til var ennå uvisst, derfor droppet jeg det.

Helt til plutselig en dag jeg og Olivia var på vei til fotballtrening, og en gutt syklet forbi oss i full fart med en gymbag på ryggen med fotballen sin i. Endelig fikk jeg en grunn til å sy gymbag – for Olivia trengte jo noe til å frakte ballen sin til og fra fotballtreningen 🙂

Jeg lette på bloggen til ingridbergtunsyr, for jeg visste hun hadde sydd festivalbag i den formen/fasongen jeg ville sy (link her).

Med denne bagen fikk jeg jammen sydd min første franske søm, og min første gymbag. Jeg vet at det vil bli flere av disse gymbagene, for de var både enkle og gøye å sy – og resultatet ble kjempebra.

Gymbagen er sydd etter fremgangsmåte funnet på bloggen til ingridbergtunsyr (link her). Stoffet jeg har brukt er faktisk mørkleggingsstoff fra Stoff og stil. Grunnen til at jeg brukte dette stoffet var hovedsaklig fordi det var noe jeg hadde tilgjengelig og gjerne ville ha ut av stoffhaugen, men også fordi det er et relativt tykt og solid stoff. At det kan mørklegge et vindu betyr heller lite i denne sammenheng 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.