Gave til mine skjønne tre


Når man er i overkant ivrig på produksjonsfronten kan man ikke bare lage ting til seg selv. Jeg synes selv jeg har funnet en veldig fin balansegang på lage ting til meg selv og til andre. Naturlig nok er det mine nærmeste som får mest avkastning, og denne gangen var det barna som trakk vinnerloddet.

Jeg sydde dette forkleet for et års tid siden, og jeg har hatt litt rester liggende siden den tid. De som leser bloggen min fast vet at rester er noe jeg liker å bruke opp, og denne gangen er intet unntak. Jeg skulle nemlig sy en prototype på en veske som jeg skulle bruke til valgfagsklassen min på skolen (Design og redesign), og da fant jeg ut at denne hvite skaien jeg hadde ville passe fint.

Når prototypen var ferdig sydd og fraktet til skolen som et eksempel til elevene, hadde jeg fremdeles en del stoff igjen. Siden jeg var såpass fornøyd med den første veska, bestemte jeg meg for å sy flere, men denne gangen i en annen størrelse. Jeg dro for å kjøpe noen lekre glidelåser og endte med å sy tre lekre toalettvesker.

Det er kjedelig å gi bort tomme toalettvesker, derfor tok jeg meg en tur på Holdbart på Jærhagen og fylte toalettsakene med rimelige håndkremer, leppepomader, hårfarge, såpe og ansiktsmasker. Ungene var helt ekstatiske da de fikk de!

Jeg sydde toalettveskene i hvit skai som jeg har kjøpt på stoff og stil. Glidelåsene har jeg også kjøpt der. Oppskriften er noe i denne duren (enkel tutorial på pennal).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.