Litt om elektroniske strikkemaskier


Det er noen innlegg på denne bloggen som blir mer lest enn andre. Slik vil det jo alltid være – men det er alltid interessant å se hva som ermest lest.

Noen av de mest populære innleggene akkurat nå er disse:

Hvordan sy liftgardin fra Stoff og stil
Strømpebukse i ull
Elsaskjørt
Strikkeprøve på strikkemaskin
Litt om Silver Reed SK280 og LK150

Ut fra disse overskriftene vil jeg anta at mange av de leserne jeg har, er folk som søker etter informasjon på google – og dermed dukker opp på bloggen min litt tilfeldig. Noen lurer på hvordan man strikker en strikkeprøve på strikkemaskin, andre vil ha oppskrift på strømpebukse i ull. Atter andre fortviler over den dårlige bruksanvisningen til liftgardinene fra Stoff og Stil, og spør derfor google om andre har prøvd å sy disse før – og det har tilfeldigvis jeg gjort. Sistnevnte blogginnlegg har faktisk ligget på topp 10 leste blogginnlegg i flere år.

Men et annet innlegg som også har ligget på topp 10 leste blogginnlegg i flere år, er det innlegget jeg har skrevet om Silver Reed SK280 og LK150. Det er nok mange der ute som søker etter informasjon om strikkemaskiner på nett. Det gjorde jeg også en gang (eller sikkert ti tusen ganger..!) før jeg kjøpte min første strikkemaskin.

Siden det er så mange som leser dette innlegget, har jeg lenge tenkt på å skrive et tilsvarende innlegg om Silver Reed sine elektroniske strikkemaskiner. Så når høstferiens ro endelig kom over både meg selv og barna, så ble det plutselig tid til å skrive 🙂

Linken finner du her: Litt om Silver Reed sine elektroniske strikkemaskiner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.