Tigervotter


I fjor var jeg med på å sette opp «Løvenes konge» med 7. trinn på en skole. På en av forestillingene tok jeg med meg ungene mine, slik at de fikk se på. De elsket allerede Løvenes konge, spesielt Amelia, som har sett filmen sikkert hundre ganger.

Noen få uker etter forestillinen, da vi var i på Randers Regnskov i Danmark, fikk ungene velge seg en bamse fra souvenirbutikken. Amelia valgte seg en bamse som hun gav navnet «Scar». Olivia sin ble kalt «Nala» og Amanda sin «Simba». Den sistnevnte bamsen har senere blitt omdøpt til «Babyjaguar», men det er en helt annen historie 🙂

Kattedyr har i hvert fall alltid vært interessant blant ungene mine. Om det så er rovdyr eller de søte kattene som kan koses og klappes med.

Derfor falt jeg pladask for «Tigervottene» fra Votteboka. Jeg strikket to par, et par til Amelia og et par til Amanda.

Vottene falt i smak, det er helt sikkert. De er allerede meget godt brukt, og vil garantert ikke overleve til neste vinter. Men det gjør ingenting, da har jeg en unnskyldning til å strikke nye 😉

DesignaKnit oppførte seg bedre nå enn sist jeg prøvde å strikke votter. Det vil si – jeg var mer forberedt på Fru DAK8 sitt lynne, og fikk temmet det relativt greit.

Vottene er strikket på en Silver Reed SK830 strikkemaskin, ved hjelp av DesignaKnit8. Mønsteret er hentet fra Votteboka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.