Hvordan legge inn windows på mac – og dermed kan bruke DesignaKnit


bootcampicon500x500Da jeg fikk DesignaKnit for en tid tilbake, var jeg rett og slett henrykt av glede. Hvilke muligheter som lå for mine føtter!!

Men det jeg ikke visste var at det var mye trøbbel i møte før alle disse muligheten skulle åpenbare seg. For det første har jeg en mac, og DesignaKnit kan bare installeres på windows operativsystem. Så da måtte jeg finne ut hvordan jeg skulle få det til.. Og når først det var på plass, så er det ikke bare-bare å være nybegynner på DesignaKnit heller. Det var mye prøving og feilig før jeg skjønte hva jeg drev med.

Men interessen for DesignaKnit er så absolutt til stede, og når man synes det er gøy å trykke og prøve seg frem, så lærer man mye ganske raskt. Men den prosessen med å partisjonere harddisken på macen, og å installere windows, den var ikke like artig.

Så da DesignaKnit en dag plutselig sluttet å fungere, og jeg bestemte meg for å slette hele harddisken og lage en ny partisjon med litt større lagringsplass og installere windows 7 i stede for windows 8, møtte jeg på de samme problemene igjen. Hvordan var det boot camp fungerte igjen, mon tro?

Da jeg brukte boot camp og installerte windows for første gang, knotet jeg fryktelig mye. Jeg brukte lang tid fordi jeg ikke forsto hva jeg drev på med. Da jeg gjorde dette for andre gang nå nylig, irriterte det meg at jeg måtte gå igjennom samme prosess en gang til. Riktignok gikk det fortere andre gangen, men jeg gjorde mange av de samme feilene om på nytt. Så – for å unngå å eventuelt gå i samme feilen en tredje gang – eller for å hjelpe andre som er i samme situasjon som meg, og ønsker seg windows på en mac, så har jeg skrevet hvordan jeg gjorde det.

Mer om intallasjon av windows på mac kan du lese om her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.