Rosa sommertopp fra Heilt spesiell


I disse kalde dager, når snøen laver ned, og jeg ikke kan sykle på jobb fordi jeg gjerne vil komme frem uten alt for høy skaderisiko.. Ungene er henrykt over snøen, men jeg drømmer meg bort og vil ha vår og varmere tider.

I disse dager, altså.. Da ligger det ganske naturlig å blogge om antrekket jeg skal ha på meg når temperaturen kryper over 15 grader.

Denne toppen har jeg sydd to andre versjoner av tidligere (denne og denne). Dette er den tredje og siste (så langt i hvert fall).

Stoffet har jeg kjøpt på myfabrics.co.uk. Det er et tynt, lett og luftig stoff som egnet seg veldig bra til en tynn sommertopp. Her har jeg tatt på meg en singlet under. Til tross for at jeg tok bildene før snøen kom, er det langt fra varmt der jeg sto foran kameraet for å dokumentere mitt siste sydde plagg 🙂

Ja, gresset er grønt. Men jeg bor på vestlandet – som nesten ikke vet hva kuldegrader og snø er. Da forblir gresset grønt hele året. En liten digresjon, men dog 🙂

Toppen er sydd etter mønster fra Heilt spesiell (bok 2), og den er sydd med Janome 644D overlock og litt Janome 5200MC.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.