Coverstitch,  DIY - Klær til meg selv,  Håndarbeid og søm,  Heilt spesiell - Sy til liten og stor,  Overlock,  Symaskin

T-skjorte i ultralett ull

For et års tid siden fortalte jeg om at jeg hadde gått så ekstremt berserk med symaskina. Såpass at jeg faktisk vurderte å ta med symaskina på sommerferie! Heldigvis kom jeg til fornuft og tok ferie fra hele greia, men likevel førte denne ultracrazy syperioden til en del arbeid også etter sommerferien. Jeg hadde nemlig klippet opp en haug med klær som var klare til å syes sammen. Men når høsten kom og jeg begynte i ny jobb, varte det og rakk før jeg ble ferdig med å sy alle disse klærne.

Når sant skal sies sydde jeg det siste av disse plaggene for noen dager siden. Et år (!) etter at jeg hadde funnet frem oppskrift, tegnet av mønster og klippet delene i ut et egnet stoff.

At ting noen gang tar lengre tid enn nødvendig er helt sikkert. For det var ikke lange stunden foran symaskina før prosjektet var ferdig!

T-skjorta har jeg sydd en versjon av før (blogget om i dette innlegget). Den gang i bomull, denne gang i ull. En lekker, luftig og tynn ull som varmer godt, samtidig som det er akkurat passe svalt. Genseren er ikke tettsittende heller, så den er fin å bruke både sommer og vinter!

T-skjorta er sydd etter mønster fra Heilt spesiell, med stoff kjøpt fra myfabrics.co.uk. Jeg har brukt Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.