Bolero på strikkemaskin


Biblioteket.. Jeg elsker biblioteket. Rekke på rad med bøker i alle tenkelige sjangre. Sofaer og stoler i kriker og kroker der man kan sitte å kose seg. Har du med deg små barn er det jammen tilbud for dem også. Et stort utvalg av bøker som frister hver et leseglad småbarn. Tyngden på ryggsekken min bærer ofte preg av både fristende bøker og leseglade småbarn etter at vi har vært på biblioteket

God stemning er det også, både blant gjester og betjening. Og treffer du besøkstiden på riktig tidspunkt kan du jammen få med deg både korkonserter, tospråklige eventyr og en morrostund med Tryll og trall med tulliball. Og selvsagt er alt gratis!

Sandnes Bibliotek, altså. Både jeg og ungene digger deg!

En lørdag lik mange andre lørdager tok jeg med ungene på biblioteket. Denne gangen var jeg trillingmor-wannabe. Jeg hadde altså kledd alle ungene likt, med rosa skjørt, stripete gensere og nystrikkede boleroer. En 1-åring satt på fanget til sin mor, pekte på jentene mine og sa med litt beundring i stemmen: «Seee!». Mammaen forklarte at jentene var søsken og derfor var kledd likt.

At de var kledd slik fordi jeg skulle ta noen fine bilder av barna, slik at jeg fikk blogget om det senere, var det vel bare jeg som visste noe om 😉

Boleroen er strikket på strikkemaskinen Silver Reed LK150, og jeg har brukt «Pleddgarn» fra Sandnes Garn. Oppskriften jeg brukte har jeg ikke i hende akkurat nå siden jeg er på påskeferie – men jeg satser på at jeg får delt den her på bloggen etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.