Genser med rundfelling i Silk Mohair 2


Det var en gang et bryllup.. Dette bryllupet har jeg nevnt mange ganger på denne bloggen, for bryllupsgavene ble strikket i ekte tidtilovers-ånd (se blant annet dettedette og dette innlegget). Men når man produserer såpass mye, så blir faktisk litt ringvirkninger. I dette tilfellet gav jeg bort ei kåpe som jeg egentlig skulle ha selv. Derfor strikket jeg denne til meg selv i stede. Men det var mer også. Jeg startet nemlig på å strikke en genser til bruden som jeg aldri ble ferdig med. Jeg bestemte meg underveis for å skrinlegge prosjektet og strikke noe annet i stede. Litt sånn typisk meg.

Et år senere fullførte jeg den påbegynte genseren. Det var ikke så mye igjen, et par armer og litt mønsterstrikk. Jeg er ikke så veldig begeistret for å strikke med tynt garn på tykke pinner. Jeg liker egentlig ikke tykke pinner i det hele tatt. Det var sikkert litt av årsaken til at jeg skrinla dette prosjektet i første omgang.

Men genseren ble ferdig, og jeg tok den mer enn gjerne i bruk selv.

Genseren er strikket etter en gratisoppskrift fra Sandnes Garn. Oppskriften finner du her. Jeg har strikket i garnet Silk Mohair og er veldig fornøyd med resultatet 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Genser med rundfelling i Silk Mohair