Veslemortunika


Jeg har ikke mange strikkevenner, men de jeg har prøver jeg å ta godt vare på. I de tilfellene når man har lite strikkemotivasjon er disse vennene spesielt viktige. Fordi det skal så utrolig lite til før litt inspirasjon smitter fra den ene til den andre (les: fra deg til meg).

Et tilfelle av inspirasjonsmitte skjedde i jula da vi var på besøk hos min far og hans frue. Fruen i huset elsker å strikke, og vi sitter alltid og strikker sammen når vi treffes. Denne gangen ble det ikke sånn (trodde jeg), fordi jeg var såpass umotivert at jeg ikke gadd å ta med meg strikketøyet en gang.

Men så fikk jeg en julepresang: En hel pose med Tynn Line. Og før jeg visste ordet av det var motivasjonen på høygir, ny oppskrift plukket ut, og strikkepinnene i full turbofart. Og inspirasjonen har vedvart siden jula, og nå er den er bedre enn den har vært på lenge!

Så nå sitter jeg igjen med en nydelig tunika til Olivia, strikket i Tynn Line. Pluss at jeg har blitt ferdig med en genser til meg selv som jeg begynte med for et år siden. Disse tingene hadde ikke blitt produsert i løpet av såpass kort tid, uten litt vennestrikkeinspo. Tusen takk ❤️

BTW. Jeg er ganske inspirert på instagram også for tiden. Her gir jeg dere et innblikk i mine daglige håndarbeidssysler som jeg legger ut på stories. Følg meg den som vil på @tidtiloversdotcom 🙂

Men tilbake til tunikaen. Den er altså strikket med garnet Tynn Line fra Sandnes Garn etter oppskrift fra klompelompe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.