Genser til jubilanten


jubilanten

Jeg ble for litt siden invitert til Hovden for å feire min venninnes 30-årsdag. Jeg satt og grublet på hva jeg skulle kjøpe til 30-årsgave, og ytret mine grublerier til min mann. Han sa enkelt og greit: «Strikk en genser!». «DET var en god idé» sa jeg, også nærmest kastet jeg meg i bilen for å dra til Sandnes Garn fabrikkutsalg på Foss Eikeland. Og jeg overdriver ikke, innen en time etter min manns forslag satt jeg faktisk i bilen for å kjøpe garn til genser.

Garnvalget  denne gang ble Peer Gynt. Det var godt å strikke med og ble fint og jevnt, men jubilanten sa at lua jeg stikket var av den type ull som stikker litt.

Som bilde røper har jeg også strikket lue og votter til henne.

 

Oppskriften er hentet fra Sandnes Garn «Til fjells» nr. 1111

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.