Bursdagsskjørt til barnehagevenninne


Travle tider nå om dagen. For tiden håndterer jeg 100 % jobb, tre små barn hjemme, jobbintervju og det ene med det andre. Det blir ikke mye tid til overs da, dessverre. Men heldigvis går vi en lysere vår i møte, og jeg skal redusere stillingen min noe. Jeg håper da på mer overskudd og energi til andre ting enn bare jobb og barn.

Travle tider til tross, noe håndarbeid får jeg likevel gjort. Olivia var i bursdagsselskap forrige helg, og i den forbindelse måtte jeg ta strikkepinnene fatt for å produsere en bursdagsgave. Denne gangen følte jeg meg litt ekstra generøs, og satte i gang med å strikke et klompelompeskjørt. Skjørtet har jeg strikket tre ganger før, så jeg vet at det er relativt raskt og enkelt å strikke.

 

Olivia var kjempestolt da hun leverte gaven, og både mor og far takket voldsomt for gaven da jeg hentet henne etter at selskapet var over. Da jeg spurte Olivia hva bursdagsbarnet hadde sagt, sa hun noe i denne duren: «Nei, hun fikk ikke det hun ønsket seg. Hun ville bare ha leker!». Som jeg har erfart tidligere, er det ofte foreldrene som blir mest glad for strikkede gaver. Men jeg har også sett et par i barnehagen som rett som det er har på seg lue som jeg har strikket. Så litt glad for gaven ble de gjerne likevel 😉

Skjørtet er strikket etter oppskrift fra boken Klompelompe, i garnet Mini Alpakka fra Sandnes Garn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.