Kløverkjole i lilla


Jeg har skrevet om denne kløverkjolen flere ganger nå (her og her). Kjolen er mitt eget design som jeg har planer om å legge ut oppskrift på etter hvert.

Kjolene strikket jeg når Norge var coronastengt i 2019, og jentene brukte disse mye i sommeren som fulgte. De kan plukke ut den fargen som matcher humøret og bruke den som en lett sommerkjole uten noenting under, eller de kan ha strømpebukse og genser under og bruke kjolen på de litt kaldere dagene også.

Den ene kjolen har jeg strikket et bånd (i-cord) og tredd den inn i hullene i mønsteret. Dette gjør kjolen ennå finere synes jeg.

Garnet Mandarin Naturell (og Mandarin Petit) kan jeg lett trekke ut som garnfavoritter fra Sandnes Garn. Ikke bare tryller de frem den ene fargen lekrere enn den andre, men kvaliteten på garnet er helt fantastisk. Det er ikke mange strikkede klesplagg som går i vaskemaskina gang etter gang, der både form og farge holder seg like godt.

Kjolene har jeg strikket på strikkemaskinen Silver Reed LK150 i garnet Mandarin Naturell, og oppskriften har jeg laget selv. Om du ønsker oppskrift på denne kjolen (str. 6 år), ta mer enn gjerne kontakt med meg, så skal jeg få gjort den ferdig den og lagt den ut for salg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.