Nye bodyer til tvillingene


Tvillingjentene mine vokser.. Nå er de blitt 2,5 år, og bleieslutt har plutselig blitt et tema.

Men bleieslutt kan bli en lang affære, og klærne som blir brukt for å holde bleia på plass – bodyen – er fremdeles et must i hjemmet. Men de vokser disse små, og det fører til at den ene bodyen etter den andre blir lagt vekk. Slik fortsetter det helt til man plutselig innser at de har for lite klær.

Med den nye covermaskinen med kantbåndsapparat ble det en smal sak å sy nye bodyer. To forskjellige versjoner ble det, som på mange måter er veldig like. Her går restestoff og gjenbruk går hånd i hånd. Jeg har brukt en gammel og utdatert topp fra mitt eget skap, samt noen små rester som jeg har hatt bittelitt igjen av. Godt å få det bort!

Bodyene ble jeg fornøyd med, og tvillingjentene ble helt ekstatisk da de fikk se de for første gang. De skal nok bli brukt mye i sommer! Forhåpentligvis kommer jeg ikke sy flere bodyer til dem, siden målet er å erstatte bleier med truser så fort som mulig. Men vi får se hva tiden bringer.

Bodyene er sydd med stoff og ribb fra Stoff og Stil, men med et innslag av gjenbruk. De er sydd med Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch. Noen av trykknappene er fra Stoff og Stil, mens noen er fra boksen med «resteknapper».

Mønsteret jeg har tatt utgangspunkt i kommer fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.