Yndlingsjakke <3


Når man har blogget i noen år, så blir man til slutt litt miljøskadet.. Man tenker blogginnlegg hvor enn man snur og vender seg, og målet for det meste man holder på med – er nettopp det at det skal ende opp på bloggen.

Vel.. Så ille er det kanskje ikke nå lengre, når jeg jobber fullt som lærer. Men det var slik før. Og gammel vane er vond og vende. ALT jeg produserer i dag, ender til slutt opp som blogginnlegg. Men på grunn av tidsklemma tar det noen ganger ganske lang tid fra klærne jeg er ferdig med ender opp på bloggen.

Denne jakka er et av de tilfellene,  siste maske ble strikket i 25 grader i solveggen i sommer.

Men når det tar litt tid fra ferdig plagg til ferdig blogginnlegg, så rekker jeg jo å bruke tøyet en del også 🙂 Og denne jakka har jeg brukt mye. Jeg elsket den fra første sund!

Denne modellen har Sandnes Garn kaldt for «Yndlingsjakke»- og det med rette. Jo mer jeg bruker den, dess mer glad blir jeg i den. Jeg har brukt den både på deilige sommerdager, så vel som småkalde høstdager. Den er strikket i en herlig blanding av Tynn Line og Silke Alpakka, som gjør jakka både lun og varm på en gang.

Det er ytterst sjeldent jeg kjøper garn til fullpris siden jeg alltid handler på Sandnes Garn fabrikkutsalg, men dette var et av de tilfellene. Jeg var på en butikk på Vinstra og falt pladask for dette Silk Mohair garnet. Med farger i ulike lillanyanser som stadig vekk veksles med litt gult. Jeg klarte ikke å motstå fristelsen, røsket det med meg – og angrer ikke i dag 🙂

Genseren er altså strikket med en tråd Silk Mohair kombinert med en tråd Tynn Line. Oppskriften har jeg hentet fra dette heftet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.