Tovet veske til chromebook


Chromebook er i vinden for tiden. Mange kommuner har valgt å kjøpe inn en haug av disse, og leverer ut til både elever og lærere til bruk i undervisning og til lekser. Selv har jeg brukt chromebook som lærer i to år, og jeg er strålende fornøyd.

Men jeg må innrømme at jeg ble overrasket da jeg fikk høre at 2. klassingen min skulle få chromebook. «Hæ?», tenkte jeg. «Trenger hun virkelig chromebook, hun som ikke er fylt 7 år en gang?».

Men jammen ble chromebooken ikke bare godt mottatt av 2. klassingen, den har også vist seg å være et flott verktøy for henne i skoledagen. Hun mestrer det som bare det, og er motivert av å bruke PC, og er stolt over å ha den. Hun har nok også litt fordel av at jeg kjenner systemet godt fra før, for alle smutthull som kan brukes til hennes fordel, utnytter jeg til det fulle 😉

Men en chromebook som skal vare i mange år må man ha beskyttelse til. Jeg hadde bestemt meg til å strikke og tove en veske til henne, helt til jeg plutselig kom på et lilla sitteunderlag jeg heklet for ikke så lenge siden. Kanskje jeg kunne sy den sammen som en veske til chromebooken?

Jeg sydde den sammen og kjørte den en ny runde i tørketrommelen for å tove den ennå litt til – slik at den fikk en helt perfekt størrelse. Deretter sydde jeg inn glidelås, nålefiltet på litt pynt, og vips, så var den klar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.