Strikkeringer – Giveaway dag 5 av 5 6


IMG_9175Jeg og min søster har hatt en tradisjon med at hun sender sine barn på bussen for å være hos oss en helg. Det skjer ikke veldig ofte, fordi bussturen er lang, men det har opp igjennom de siste årene skjedd en del ganger. Det er utrolig koselig for meg å være sammen med mine tantebarn, og veldig artig for mine barn å være sammen med min søster sine barn. De koser seg utrolig sammen.

Når de er på besøk hos meg er det alltid noen obligatoriske ting vi må gjøre. Den ene tingen er mat: vi har alltid masse god mat. Pizza, kaker, taco, is, milkshake osv.. Hva enn barna ønsker lager vi i fellesskap, også koser vi oss med det etterpå. Hvem kan motsi meg når jeg sier at det ikke er mye man kan kose seg så innmari med, som godt selskap og god mat?

Den andre obligatoriske tingen er håndarbeid. De har dratt herfra med heklenål i hånden og på bussreisen hjem ble de ferdige med hvert sitt englemaskesjal. Da de var yngre, og en heklenål var litt for ambisiøst, var strikkeringene populære. De strikket flotte skjerf og nydelige pulsvanter i en fei!

Litt av poenget med å gjøre dette med tantebarna mine er for å vise dem hvilke verdier jeg synes det er å kose seg med god mat i fellesskap, og hvor koselig og avslappende det er å sitte med håndarbeid. Kanskje en dag, når de er ferdige med studiene, har jobb og er husmor, at de husker tilbake på den tiden da de holdt på med håndarbeid sammen med meg, og får lyst til å ta det opp igjen. Jeg håper det 🙂

Dagens giveaway er denne gang to strikkeringer. En liten og rund som er perfekt til å lage pulsvanter. En annen som er lengre og smal, som er perfekt til å lage skjerf. Denne kan også egne seg til å lage for eksempel kluter. Med disse to strikkeringene kommer det redskapet som trengs, også følger det med videoer som viser hvordan du kan lage pulsvanter og skjerf/kluter. Videoene blir publisert på youtube.

Perfekt som gave til et søtt tantebarn som viser interesse for håndarbeid?

Dette er dagens siste giveaway, i morgen trekker jeg en vinner. Vinneren som blir trukket vil ha følgende å velge mellom:

Giveaway 1: Notevaner
Giveaway 2: Babysokker
Giveaway 3: Bleiebukser
Giveaway 4: Bokmerker
Giveaway 5: Strikkeringer

Mer om giveawayen kan du lese her..


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Strikkeringer – Giveaway dag 5 av 5

 • Oda

  Det er alltid veldig koselig å komme på besøk, selv om det ikke er så ofte. Og kanskje en dag så sitter jeg også med strikkepinner og litt forskjellige ting jeg og! 🙂

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Hei Oda! Ja, vi koser oss når dere er her! Jeg håper at du en gang vil like håndarbeid, men om du ikke skulle gjøre det vil jeg like deg like mye 🙂

 • Nina Renstrøm

  Å for noen koselige helger dere må ha! 🙂
  Husker jeg reiste med buss eller tog når jeg var liten, ikke til en tante, men til noen venner av mamma og pappa. De hadde barn på min alder, og som vi kosa oss!! 🙂
  De minnene kommer alltid til å sitte godt i hjertet for tantebarna dine vet du 🙂
  Du må være yndlingstante du vil jeg tro 🙂
  Håper du får en herlig dag 🙂