Oppskrift på sjal i englemasker (video)


englemaskeFor noen år tilbake lærte jeg å lage englemaskesjal, og hvordan jeg gjorde det fant jeg selvfølgelig ut på internett. Husker jeg ikke feil var det en blogg med bildehenvisninger som viste meg hvordan det skulle gjøres. Jeg må innrømme at det har blitt en del slike sjal. Jeg hadde en periode der jeg brukte sjal hver eneste dag, og englemaskesjalene mine var klare favoritter! Her er noen av de englemaskesjalene jeg har laget

Blått englemaskesjal
Englemaskesjal i restegarn
Rosa englemaskesjal

Nå har jeg laget en youtubetutorial som viser hvordan man lager englemaskesjal! Jeg har tatt utgangspunktet i det rosa englemaskesjalet som jeg har blogget om tidligere (link ovenfor). Dette er et tynt ullgarn kjøpt på en stoooor spole til en billig penge på Sandnes Garn Fabrukkutsalg. Som bloggen forteller gir dette et florlett og samtidig varmt og pent sjal som kan brukes både til hverdags og fest, spør du meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.