Youtube

Hvordan øke/felle på strikkemaskinen

Jeg leser litt andre håndarbeidsblogger for inspirasjon og underholdning. På www.speiltvillingene.blogg.no fortalte forfatteren om at hun følte at hun ikke hadde tid til å se på TV. Det vil si, at hun ikke ville ta seg tid til å se på TV, fordi tiden rett og slett er for dyrebar.

Jeg går hjemme med tre barn og trives godt med det. Men allikevel har jeg et stort behov for å gjøre andre ting enn å passe barn. Jeg elsker å være kreativ, og ønsker å holde på med det mye mer enn jeg får gjort. Men når klokken blir 19 og ungene er i seng, hva gjør jeg da? Jeg legger meg i sofaen (riktignok med strikketøyet i fanget, men likevel) og ser på TV.

Joda, man trenger å hvile og slappe av. Og hvor er det vel ikke bedre å slappe av, en forran TV? Men man trenger ikke slappe av slik hver kveld, gjør man det?

I kveld har jeg prioritert symaskina fremfor TV – og det gjorde godt 🙂 For tiden er dyrebar, og den tiden man som trebarnsmor kan bruke uten babyskrik og barnemas – er kanskje noe man må utnytte bedre enn å slenge seg i sofaen.

Jeg har publisert en ny video i dag. Den viser hvordan man kan øke og felle på strikkemaskinen.

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.