Hvordan øke/felle på strikkemaskinen


Jeg leser litt andre håndarbeidsblogger for inspirasjon og underholdning. På www.speiltvillingene.blogg.no fortalte forfatteren om at hun følte at hun ikke hadde tid til å se på TV. Det vil si, at hun ikke ville ta seg tid til å se på TV, fordi tiden rett og slett er for dyrebar.

Jeg går hjemme med tre barn og trives godt med det. Men allikevel har jeg et stort behov for å gjøre andre ting enn å passe barn. Jeg elsker å være kreativ, og ønsker å holde på med det mye mer enn jeg får gjort. Men når klokken blir 19 og ungene er i seng, hva gjør jeg da? Jeg legger meg i sofaen (riktignok med strikketøyet i fanget, men likevel) og ser på TV.

Joda, man trenger å hvile og slappe av. Og hvor er det vel ikke bedre å slappe av, en forran TV? Men man trenger ikke slappe av slik hver kveld, gjør man det?

I kveld har jeg prioritert symaskina fremfor TV – og det gjorde godt 🙂 For tiden er dyrebar, og den tiden man som trebarnsmor kan bruke uten babyskrik og barnemas – er kanskje noe man må utnytte bedre enn å slenge seg i sofaen.

Jeg har publisert en ny video i dag. Den viser hvordan man kan øke og felle på strikkemaskinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.