Babyteppe i bestemorsruter


Når du har en venn som venter baby. En skikkelig etterlengtet baby. Det vet jeg, og helt sikkert mange andre mødre, mye om. Å lengte etter en baby. For så å vente på babyen. For en lang ventetid!

Men plutselig er tiden der. Babyen kommer til denne verden enten den (eller mor/far) vil eller ikke. Og en baby trenger mye utstyr. Sprinkelseng, lekegrind, barnevogn med vognpose, babyklær, tepper, tåteflasker, smokker, bilseter osv. osv. Listen er endeløs!

Når jeg da kommer til den vordende mor med et lite heklet babyteppe i bestemorsruter, så er det som en liten dråpe i sjøen. Men tanken bak teppet er der like fullt. Jeg ønsker den nye babyen velkommen til denne verden, og ønsker både den og foreldre lykke til med en ny fase i livet.

Teppet er forøvrig heklet stort sett i Mandarin Petit eller Mandarin Naturell (restegarn), oppskriften har jeg funnet i dette heftet. Måten jeg heklet sammen rutene på er helt ny for meg. Jeg har laget en story om dette på instagram, samt en video på YouTube. Ta gjerne en titt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.