Barselgave til en nydelig gutt


For ikke så lenge siden ble jeg tante for sjette gang.

Nå tenker du sikkert at jeg har et par-tre søsken som fordeler disse tantebarna over flere familier. Det stemmer faktisk ikke.

Min søster har altså født for sjette gang. Det er den tøffeste dama på hele Sørlandet – for jeg vet litt om hvordan det er å gå gravid jeg også.. Seks ganger, altså. Imponerende!

Sjettemann i rekken var en skjønn liten pjokk, som ikke gjorde stor av seg. Han spiste og sov, spiste og sov.. Også hadde han ei storesøster som aldri var langt unna. Hvis ikke mor eller far hadde tid til å gi gutten oppmerksomhet når han var våken, så kan du garantere at hun gav han alt han trengte og mer til! <3

Som seg hør og bør hadde jeg med meg barselgave når jeg var på barselbesøk. Han fikk en mariusgenser som jeg strikket i kasjmirgarn for ei stund siden. Han fikk også et par nye luer som jeg har strikket på strikkemaskin etter denne oppskriften. Dette er akkurat samme lue som jeg strikket til lillesøstera hans da hun var nyfødt. Den ble brukt kjempemasse, og da vil jeg gjerne prøve å repetere suksessen med denne lille gutten 🙂

Jeg fant like godt ut at jeg skulle strikke to luer, i størrelse 6 mnd og 1-2 år. Nå kan han være kledd med ull på hode til han er flere år gammel!

Luene er strikket i garnet Alpakka Ull fra Sandnes Garn, og jeg har strikket de på strikkemaskinen Silver Reed LK150. Navnet er sydd på med maskesting.

Oppskriften på luene finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.