Solskinnshelg med symaskin og familie


Ahh.. For en helg! Solskinn fra ende til annen og masse som skjer hele tiden! Hadde dette vært målestokken for en «vanlig» helg, så hadde jammen livet vært godt!

Vi har fartet mye rundt i Sandnes denne helgen. Spist middag i byen, besøkt biblioteket, hatt en tur på en lokal sykkelbane og vært på ymse lekeplasser. Sist, men absolutt ikke minst, har vi faktisk vært en del ute i hagen. Mannen min har nemlig snekret et nytt spisebord. Dette har jeg ønsket meg LENGE. Ikke nødvendigvis fordi jeg har tenkt at vi skal spise så mye der, men fordi jeg vil bruke det som et arbeidsbord. Et arbeidsbord som jeg kan bruke til strikkemaskin, symaskin og diverse andre ting. For hva er vel bedre enn å være ute mens man holder på med hobbyene sine?

Denne helga hadde jeg med meg symaskinene ut. ..Og for en frihetsfølelse! Ungene føyk glade fra trampolina til fargelegging og videre til frilek. Det var rolige omgivelser uten for mye krangling mellom de små. Symaskinene sto på bordet, og plaggene som jeg skulle gjøre ferdig – de ble faktisk ferdig!

Livet er godt når sola skinner. Det er litt rart å tenke på hvor annerledes en helg kan bli når det regner..

Kjolene som jentene har på seg er sydd etter mønster fra Heilt Spesiell. Oppskriften er tiltenkt jersey-stoff i stretch, og jeg sydde i bomull. Derfor endret jeg oppskriften noe i halsen, slik at den ikke ble for trang over hodet. Ellers er den helt lik. Stoffet jeg har sydd i har jeg fått fra barnas mormor.

Jeg har sydd kjolene med Janome MC5200.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.