Fantastiske fanakofter 1


De som følger meg på instagram har kanskje sett på storyen min at jeg har strikket på fanakofter en stund nå. Bildene har gjerne gitt inntrykk av at det har tatt litt tid å bli ferdig, og det inntrykket er heeeelt riktig.

Jeg bestemte meg nemlig for å strikke fanakofte til Olivias bursdag. I november.. Altså i 2017.. No need to say that didn’t work out.. Jeg mistet totalt motet og orket ikke tanken på å strikke mer fanamønster. Det manglet ikke på inspirasjon på andre felt, så fanakofta fikk ligge til fordel for en haug med andre prosjekter.

Når jeg fant fram kofta igjen innså jeg at det var dumt å strikke den til Olivia. Kofta strikket jeg i størrelse 6 år, og Olivia nærmet seg 6,5 år. Men skulle jeg strikke de til tvillingene i stede måtte jeg jo strikke TO..

Så i påska bestemte jeg meg for å sette på høygiret, og jeg strikket som en tulling i solveggen på fjellet. Koftene ble ferdig for ikke mange uker siden. Samlet sett tok det meg omtrent 6 måneder fra første maske var strikket til siste tråd ble festet..

At ting noen ganger tar litt tid, er det ingen tvil om. Men når resultatet blir som dette, gjør det på en måte ikke noe at det har tatt lang tid. Jeg elsker disse koftene!! Og det gjorde jentene også.

 

Koftene er strikket i Sisu fra Sandnes Garn (det svarte garnet), Kauni (regnbuefargene) og Mini Alpakka (det rosa). Mønster har jeg hentet fra dette heftet fra Sandnes Garn.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Fantastiske fanakofter