Bestillingsoppdrag,  Genser,  Håndarbeid og søm,  Håndstrikk

Koronatider

Hei på dere alle flotte følgere. Long time no see, eller hva?

Livet byr på en del utfordringer, og i mitt tilfelle har det resultert i at jeg ikke har kunnet prioritere hobbyene mine i særlig stor grad. Derfor har bloggen ligget nede ganske lenge. Men om bloggen ikke blir oppdatert, så betyr ikke det at strikkepinnene ligger stille, og jeg er såpass miljøskadet at jeg har veldig vanskelig for å ta i bruk strikkeplagg som ikke har blitt dokumentert på bloggen ennå.

Det vil si at det ligger en liten haug med plagg rundt forbi i huset som venter på å bli omtalt på tidtilovers.com. Slik som tilværelsen er nå, når alt er koronastengt, påsken er avlyst og alle i familien sitter i hvert sitt hjem, har man unektelig en del ekstra tid tilgjengelig. Da skal jeg benytte muligheten til å ta opp bloggingen igjen! 🙂

Det er veldig vanskelig å skrive et blogginnlegg i dag uten å snakke litt om denne koronakrisen. Jeg er nemlig veldig opptatt av at vi må bruke denne unntakstilstanden til noe positivt. Tenk hvor nærme vi kommer hverandre med å være så mye sammen. Tenk hvor mye vi lærer om barna ved å ha dem på hjemmeskole. Dette er jo en hel verden vi vanligvis får ta en veldig liten del i. Tenk hvor mye vi selv får igjen for å ta bryet med å ta med ungene ut på tur. Det er fantastisk å tilbringe timevis ute i vårsola med fornøyde barn! Tenk deg kontrasten: En tilværelse inne i et kontorlandskap, med skuldrene oppetter ørene av stress.

Når hverdagen kommer tilbake igjen håper jeg at vi alle har lært litt av denne krisa. At vi klarer å roe tempoet ned litt. Men spesielt det å prioritere riktig. Prioritere kvalitetstid med barna, og prioritere litt egotid helt alene (strikking, blogging osv.). Man bør kvitte seg alt som gir stress og negativitet. Da har jeg tro på at livet kan bli bedre!

Fra det ene til det andre – her er en nydelig genser strikket på bestilling av noen venner. Avbildet av ei solstråle av ei jente som gjør hverdagen min helt perfekt <3

Genseren er strikket etter dette mønsteret fra Sandnes Garn i Børstet Alpakka (farge 6003).

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.