Nye luer på Addi Express


Er et noe ungene mine har mye av, så er det luer. De har sikkert minst 5 luer pluss et par pannebånd hver. Det blir fort over 20 enheter i lueskuffen vår hjemme.

Likevel har jeg hatt med meg på tur de siste dagene .. Jo, nettopp. Nye hodeplagg på strikkepinnene. To stk pannebånd i kasjmir er på vei. Jeg håper jeg kan beholde det ene selv 🙂

Når ungene ser hvor mye jeg koser meg når jeg har garnnøster rundt meg, er de ikke så vanskelige å be når jeg spør om de vil velge garn til neste prosjekt. Ei heller er det vanskelig å spørre om de vil strikke sine egne luer på Addi Express strikkemølle. Disse luene strikket tvillingene helt selv, jeg bare hjalp dem med å bytte tråd, fortalte hva rekketelleren skulle stå på når de var ferdige, og jeg tok monteringen/pyntingen til slutt.

Positivt for mammaen er at luene er strikket i restegarn. Positivt for ungene er at de har vært kreative. De går rundt i luer de selv har strikket, og designet er deres eget – både garnvalg og pynten . Kreativ mestring på sitt beste! De er jo bare 6 år 🙂

Disse luene er altså strikket på strikkemøllen Addi Express, med bomullsgarn innerst og diverse ullgarn ytterst. Alt er tatt av restegarnhaugen, så det er ikke så godt å si hvilke garntyper det er. Oppskriften jeg har brukt finner du her (youtubeoppskrift).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.