Addi Express knitting machine,  Aktiviteter for barn,  Hodetøy,  Strikkemaskin

Nye luer på Addi Express

Er et noe ungene mine har mye av, så er det luer. De har sikkert minst 5 luer pluss et par pannebånd hver. Det blir fort over 20 enheter i lueskuffen vår hjemme.

Likevel har jeg hatt med meg på tur de siste dagene .. Jo, nettopp. Nye hodeplagg på strikkepinnene. To stk pannebånd i kasjmir er på vei. Jeg håper jeg kan beholde det ene selv 🙂

Når ungene ser hvor mye jeg koser meg når jeg har garnnøster rundt meg, er de ikke så vanskelige å be når jeg spør om de vil velge garn til neste prosjekt. Ei heller er det vanskelig å spørre om de vil strikke sine egne luer på Addi Express strikkemølle. Disse luene strikket tvillingene helt selv, jeg bare hjalp dem med å bytte tråd, fortalte hva rekketelleren skulle stå på når de var ferdige, og jeg tok monteringen/pyntingen til slutt.

Positivt for mammaen er at luene er strikket i restegarn. Positivt for ungene er at de har vært kreative. De går rundt i luer de selv har strikket, og designet er deres eget – både garnvalg og pynten . Kreativ mestring på sitt beste! De er jo bare 6 år 🙂

Disse luene er altså strikket på strikkemøllen Addi Express, med bomullsgarn innerst og diverse ullgarn ytterst. Alt er tatt av restegarnhaugen, så det er ikke så godt å si hvilke garntyper det er. Oppskriften jeg har brukt finner du her (youtubeoppskrift).

 

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.