Julekjoler til tvillingjentene


Da er vi allerede veldig godt i gang med desember. Det er jo snart jul! Og bloggen har stått helt stille i snart en måned. Hvorfor?

Jo. Det er travelt i jula. Det vet vi alle. Men når man er lærer, og man har karakterer som skal settes, så blir det ennå mer travelt. Jeg sa til en kollega for litt siden at «Denne jobben ødelegger jo hele førjulstiden, jo!». Alle andre går og koser seg, og der sitter jeg, ved denne PC’en, og jobber med vurderinger og setter karakterer. Når man har over 200 elever, som hver skal ha sine vurderinger og sine karakterer… Det tar sin tid det, altså!

Ikke nok med det. Mine tre barn har bursdag i slutten av november og slutten av desember. Det vil si at en allerede stappfull førjulstid også må inneholde to bursdagsfeiringer. Heldigvis feirer tvillingene bursdagen sin sammen, men likevel. Når du totalt sett har invitert 50 barn på bursdag, og alle skal ha godteposer, kaker og diverse underholdning, jo, det blir en del å henge fingrene i.

Men nå er karakterene satt, bursdagsfeiringene er over, og jeg kan nok en gang senke meg ned i sofaen med håndarbeid og lydbok! Også kan jeg nyte mine skjønne barn som har fått nye julekjoler.

Kjolene er strikket i Mandarin naturell etter oppskrift fra Klompelompe.

Nisselua som Amelia har på seg har jeg lagt ut oppskrift på her. Den er strikket på strikkemaskinen Silver Reed LK150.

Med noen herlige bilder av mine skjønne jenter ønsker jeg alle mine følgere en riktig god jul!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.