Egendesignet hjertekofte


Jula er over. Både juletrær og julepynt er ryddet vekk og julemusikken er erstattet med andre favorittartister og -sjangre.

Jeg synes alltid det er deilig å rydde jula vekk. Vanligvis går det ikke mange dagene etter nyttårsaften før jeg kvitter meg med alt, men i år lot jeg juletreet stå litt lengre. Stua ble fri for julepynt, men juletreet fikk stå. Hvorfor? Fordi ungene ba om det.

Men nå er også juletreet borte. Igjen sitter vi med minner om en fin men noe annerledes jul.

I år fikk Olivia en kofte av meg. Kofta synes jeg passet til navnet «Hjertekofte», og det er den første kofta jeg har designet selv, både snitt og mønster. Denne gangen helt uten DesignaKnit og strikkemaskin. Jeg brukte bare hodet mitt, noen kladdeark og strikkepinner, noe som var en herlig avveksling. Det er moro å designe selv, og jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til det.

Kofta er strikket i garnet Ønskegarn fra Sandnes Garn. Mønsterfargene har jeg strikket i diverse andre typer garn jeg fant blant restegarnet mitt.

Olivia er en veldig takknemlig jente å strikke til. Hun setter så pris på at jeg har brukt tiden min på å strikke ting til henne, at hun blir litt ekstra glad i de klærne jeg har laget. Ofte kommenterer hun at hun bruker det, bare for å forsikre seg om at jeg legger merke til det.  …og det gjør jeg selvfølgelig. Alltid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.