Hjerter på strikkemaskin


Har du lyst til å strikke en nålepute til deg selv. Eller noe søtt og mykt til ditt barn? Kanskje du kan strikke en haug med små røde hjerter du kan pynte juletreet med til neste år? Ellers kan du gjøre hjertet veldig stort, og lage en kul pute til ungdommen. Mulighetene er mange, og har du strikkemaskin er det ikke vanskelig å prøve seg frem.

Olivia skulle fortelle hva hun ønsket seg til bursdagen, vel vitende om at jeg allerede hadde kjøpt gave. Så sier hun: «Mamma, kan ikke du lage noe som du har laget med kjærlighet». Slike utsang klarer jeg rett og slett ikke å motstå, så bar det til internett for å finne inspirasjon til en liten gave jeg kunne lage med kjærlighet. Resultatet ble et par slike hjerter:

Når Olivia åpnet gaven sin ble Amelia og Amanda kjempemisunnelige. De ville også ha sånne myke, flotte hjerter! Derfor måtte jeg i gang med en ny produksjon av hjerter slik at også de kunne få slike til bursdagen sin en måned senere.

Hjertene er kjempeenkle å strikke. Oppskrift har jeg funnet på YouTubekanalen til Diana Sullivan, link til oppskrift finner du her. Jeg har strikket hjertene både på LK150 (mellomstrikker) og SK280 (finstrikker). Jeg har også forsøkt å lage et større hjerte ved å forstørre oppskriften litt (den som er strikket på SK280), det gikk også helt fint.

Har du en haug med restegarn? Kjempesmart å bruke dette til små hjerteprosjekt!

Lykke til!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.