Flettepannebånd fra garnstudio.com


Det jeg har strikket aller mest til mine tre barn er helt klart hodeplagg. Skuffen med luer og pannebånd er stappfull. Her finnes det butikkjøpte hodeplagg også, men aller flest hjemmestrikkede luer og pannebånd i alle farger og fasonger.

Likevel fant vi ut her forleden at Amanda trengte nytt pannebånd. Hun har nemlig fått det for seg at det ikke er kult å ha på seg lue, og at pannebånd er mye penere.. Luer hadde hun mye av, men ikke pannebånd. Da måtte jeg krype til korset og strikke nok et hodeplagg som tilskudd til den allerede stappfulle lueskuffen..

Vi lette vi på nett for å finne en oppskrift hun synes så fin ut. Valget falt til slutt på denne oppskriften fra garnstudio.com (gratis oppskrift), og garnet som ble plukket ut var det mest sukkersøte rosa som hun kunne finne i garnlageret mitt (Mini Alpakka og en tråd kasjmir). Varmt og godt, og man skulle tro det ikke klør. Men alt klør på hodet til Amanda, derfor måtte jeg sy inn en buff på innsiden av pannebåndet. Men det har jeg gjort en million ganger før, så det var som forventet 🙂

Fornøyd jente med nytt pannebånd. Fornøyd mamma, som klarte å strikke noe som var kult nok for Amanda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.