Tirilgenser i Mandarin Grande


Ikke få ganger har jeg strikket noe til mine barn som de ikke orker å bruke fordi plagget klør. Det er dumt for dem og dumt for meg at det er slik. Men man kan jo ikke slutte å strikke til dem av den grunnen. Man må gå forbi problemet og finne en løsning på det 🙂

Her er en løsning som fungerte veldig bra. Jeg byttet rett og slett ut garntypen Børstet Alpakka med en garntype i 100 % bomull – nemlig Mandarin Grande. Genseren ble minst like fin, jenta ble superfornøyd, og jeg fikk endelig brukt det tykke bomullsgarnet til noe fornuftig. Jeg har nemlig hatt dette garnet i lageret mitt veldig lenge, uten helt å vite hva jeg skal bruke det til.

Genseren er altså strikket etter mønster fra Sandnes Garn (Tirilgenser), i garnet Mandarin Grande, også fra Sandnes Garn.

Som tips til andre garnalternativer til Tirilgenser: Her er genseren strikket i Ønskegarn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.