Elsajakke 2


På garnshopping her forleden fant Olivia garn i «Elsafarge». Det måtte jeg selvfølgelig kjøpe med meg! Garnet var av sorten Mandarin Naturell fra Sandnes Garn, et deilig bomullsgarn som passer fint på strikkepinnene i sommerferien!

Med meg fra samme handletur fikk jeg også et par Sandnes Garn-hefter med nye oppskrifter. Alltid herlig med litt ny inspirasjon! I det ene heftet, som jeg forøvrig fikk med meg gratis fra Sandnes Garn fabrikkutsalg på Ganddal, hadde oppskrift på en herlig bolero/cardigan-aktig sak som passer perfekt over bare skuldre på fine sommerdager.

Jeg satte i gang strikkingen da vi dro avgårde på ferien, og tenkte at «dette er vel fort gjort». Men det tok lengre tid enn jeg hadde trodd. Jeg måtte nemlig strikke frem og tilbake på hele greia. Annen hver rekke med bare vrange masker.. NEITAKK! Jeg har faktisk lært meg å strikke speilvendt. Jeg strikker frem, også snur jeg alt speilvendt, flytter tråden fra venstre til høyre pekefinger, og strikker rett fra venstre til høyre. Det tok lang tid før jeg klarte å få ett visst tempo på denne type strikking, men øvelse gjør mester – og nå mestrer jeg det ganske godt.

Uansett ble genserene ferdig etter ikke så veldig mange dager. Man har god tid til å strikke når man har en 12-timers kjøretur og barnepass i vente 😉

Elsagensere ble det altså til slutt. Denne Elsafeberen gir seg visst aldri..

Genserene er strikket etter et utgått hefte fra Sandnes Garn, i garnet Mandarin Naturell.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Elsajakke