Tirilgensere til salgs


For å redusere garnlageret må man gjøre tiltak. Garnslanking har jeg nevnt før, og det kommer jeg garantert til å nevne igjen. Noen ganger går nemlig garnslankingen litt hett for seg, og denne gangen var det Børstet Alpakka og Ønskegarn som fikk gjennomgå. Jeg bestemte meg rett og slett for å bli kvitt det ved å masseprodusere Tirilgensere. Planen var å strikke så mange gensere jeg bare klarte til det var tomt for garn.

Jeg valgte to ulike størrelser: XS til dame, og str 2 år til barn. Jeg kalkulerte med at jeg skulle ha nok garn til dette, og da var det bare å sette i gang å strikke.

Når jeg strikker flere like ting strikker jeg de alltid samtidig. Altså at jeg har tre strikkeprosjekt som har kommet akkurat like langt. Strikker jeg en vrangbord på den ene genseren, fortsetter jeg ikke med glattstrikken før jeg har fullført vrangborden på de to andre genserne også. På den måten blir jeg ferdig med alle tre genserne på likt, og det synes jeg er veldig fint.

Dette gjorde jeg altså to ganger. En gang for de tre genserne til dame, og en gang for de tre genserne til barn. Til slutt satt jeg der med seks gensere – men hva skal jeg vel med alle de? Ikke har jeg barn på to år, og Tirilgensere i det rosa garnet og det brune garnet har jeg jo fra før.

Jeg bestemte meg for å ta i bruk en av dem, og på sikt ønsket jeg å kvitte meg med resten. Enten om jeg skulle gi de vekk i en passende jule- eller bursdagsgave, eller om jeg skulle selge de.

Siden den tid har genserne fått ligge i ro på lageret mitt. Jeg har rett og slett glemt de litt vekk. Men når man holder på med garnslanking så hjelper det ikke å ha plagg liggende ubrukt. Da kan de like gjerne ligge som nøster i en boks. Derfor fant jeg ut at jeg ville kvitte meg med de.

Jeg har derfor følgende gensere til salgs:

Jeg var ikke helt heldig med gjengjeldelse av farge på disse bildene. Men den rosa fargen ser du godt i bildene på dette innlegget,  og den rødlig/brune fargen ser du i dette innlegget. Selv er jeg en standard str. 38, og denne størrelsen (XS) passer fint. Det blir ikke noen slafsete og stor genser, heller en litt tight variant. Hvordan jeg passer min genser i XS ser du her. Men vær obs på at genseren min er strikket i Ønskegarn, og de to jeg har til salgs er strikket i Børstet Alpakka. Ulike garntyper oppfører seg ulikt.

Prisen for blogglesere er 300 kr pluss frakt. For de som finner genseren på finn.no koster den mer 🙂

 

Har du lyst til å ha matchende genser med ditt barn? Nå har du muligheten til det 🙂 Disse er strikket i størrelse 2 år. En i rosa, og en i rødlig/brunlig farge (se ovenfor for litt nærmere fargebeskrivelse). Disse to er strikket i Børstet Alpakka. Den i midten er strikket i Ønskegarn og har glitter i seg. Det er ikke så lett å se på bilde ovenfor, ei heller på bildene i  dette innlegget, der jeg har strikket i samme garnkvalitet til meg selv. Men hvis du søker etter «Ønskegarn» på google og ser på bildetreffene, så kan du få en liten pekepinn på hvordan det ser ut.

Pris for bloggleserne mine er 150 kr pluss frakt. Nok en gang er prisen dyrere på finn.no 🙂

Ønsker du å kjøpe flere av genserne kan vi sikkert ordne en god pris til deg 🙂

Ta gjerne kontakt med meg hvis du er interessert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.