Tirilgenser på strikkemaskin


Da jeg først kjente på garnet Børstet Alpakka ble jeg helfrelst. Tykt, fluffy og utrolig mykt garn. Og når man kombinerer det med det vakre Tirilgenseren-designet, ja, da er det helt uimotståelig å starte med et nytt strikkeprosjekt.

Jeg kjøpte en pose med Børstet Alpakka som jeg fant på tilbud på fabrikkutsalget på Foss-Eikeland, men jeg kjøpte ikke oppskriften på samme handletur. Reglene i Sandnes Garn sier at du ikke kan kjøpe oppskrift uten det respektive garnet, så da jeg skulle ha oppskriften måtte jeg kjøpe ennå mer Børstet Alpakka for å få lov til å kjøpe.

Jeg strikket til slutt denne genseren til meg selv, men jeg hadde ganske mye garn til overs. Jeg bestemte meg derfor for å strikke et par til, der tanken var at jeg skulle gi de bort i gave eller selge dem.

Når alt kom til alt endte det med at jeg tok den ene genseren i bruk selv. Den er litt stor til meg, men det blåser jeg litt i. Det er fremdeles en Tirilgenser, og det er fremdeles Børstet Alpakka.

Det vil si at jeg har en rosa Tirilgenser i Børstet Alpakka til salgs. Størrelsen er medium eller large, vil jeg tro. Jeg kan ta mål på genseren om du lurer på om den passer. Jeg selger den til 500 kr. Genseren er helt ny, den har aldri vært påkledd et menneske en gang.

Kanskje du kjenner som ønsker seg en varm genser til jul? Ta gjerne kontakt! 🙂

Genseren er strikket etter mønster fra Sandnes Garn. Glattstrikk på ermer og forstykke/bakstykke er strikket på strikkemaskinen Silver Reed LK150, resten er strikket på strikkepinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.