Tirilgenser


Det er ikke ofte jeg «faller pladask» for en garntype. Jeg tror aldri jeg har gjort det, faktisk. Det vil si – selvfølgelig har jeg mine favoritter. For tiden er Merinoull fra Sandnes Garn en klar favoritt. Men dette er ikke et garn jeg falt pladask for. Jeg kjøpte det, prøvde det – og likte det.

Da jeg kjente på et plagg strikket i Børstet alpakka for første gang, det var da jeg falt pladask. Det garnet måtte jeg bare ha! Men garnet var dyrt, og jeg er litt bortskjemt med å kjøpe Sandnes Garn sine garnkvaliteter til redusert pris på Sandnes Garn Fabrikkutsalg. Derfor ventet jeg litt til jeg fant Børstet Alpakka i billigkroken.

Når det dukket opp i billigkroken, var det i form av en pakke med 20 nøster til 499 kr. Jeg kjøpte med meg denne, pluss oppskrift på Tirilgenseren.

Garnet var godt å strikke i, og genseren ble raskt ferdig siden jeg kunne strikke med relativt tykke pinner. Jeg redigerte inn et par solbriller i bildet ovenfor for å skjule et rart uttrykk i ansiktet, men jeg burde redigert inn et par stjerner. For jeg har ofte stjerner i øynene når jeg bruker denne genseren 🙂

Jeg simpelthen DIGGER dette garnet og denne genseren!! Det vil nok bli både Tirilkjole og Tiriljakke etter hvert også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.