Jakker til tvillingene 2


IMG_1734Noen ting tar lengre tid enn andre. Dette har vært et av de prosjektene som har tatt virkelig lang tid… Jeg begynte på jakkene før sommerferien i fjor, og det skulle ta meg omtrent 8 måneder før de ble ferdige. Hadde jeg visst det hadde jeg kanskje droppet hele prosjektet. Heldigvis kan vi ikke spå i fremtiden, så jeg strikket altså uvitende i vei.

IMG_1731Jeg møtte på flere hindringer underveis. En strikkemaskin som ikke virket som den skulle, litt feil innstilling i spenningen, et resultat som ikke ble akkurat slik jeg hadde tenkt i hodet mitt, og ikke minst – jeg hadde for lite garn. Vanligvis løser man det problemet ganske enkelt med å dra på butikken for å kjøpe mer garn, men det gikk ikke denne gangen. Jeg strikket nemlig genserene i garnet Mandarin Classic fra Sandnes Garn, og dette garnet har de tatt ut av produksjon for lenge siden. Utrolig surt, jeg hadde bare 10-15 rader som gjensto på den ene armen – også var jeg TOM for garn!

IMG_1726Jeg løste problemet jeg… Jeg fant frem en duk som jeg hadde heklet i samme garn, og rakket den opp slik at jeg fikk strikket ferdig. Og duken overledte uten store mén, den ligger faktisk på et bord i stua i skrivende stund. Løsningsorientert, sa du? :-p

Genserene er strikket på strikkemaskin i garnet Mandarin Classic. De er tillegg fóret med fleece. Det blir nok en fin vårjakke til tvillingene når det blir litt varmere i luften.

Luene som jentene har på seg er strikket etter denne oppskriften.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Jakker til tvillingene