Barnehagelue og -votter strikket på Prym Maxi strikkemølle


IMG_1646Eldstejenta er veldig opptatt av former for tiden. Alt som har noe med stjerner, måner, hjerter og firkanter og rundinger i forskjellige utgaver og farger, er veldig facinerende. Når jeg skal lage nye klær til henne, kan det være lurt å pynte med slike ting. Plutselig blir noe så kjedelig som en grønn vott, forandret til noe så spennende som å ha en måne på den ene hånden, og en stjerne på den andre.

…jeg er nok litt klok av skade etter at jeg strikket en mariusgenser til henne som hun nektet å bruke…

IMG_1656Dette settet er strikket på strikkemøllen min (Prym Maxi) i garnet Alfa fra Sandnes Garn. Jeg har tatt opp video som viser hvordan jeg har laget dem, og videoen blir publisert på youtube etter hvert. Det gjenstår bare en del redigering før videoen er klar. Den kommer nok i løpet av neste uke.

Jeg kommer ikke til å skrive nytt blogginnlegg når videoen er klar, men jeg informerer om det på facebooksiden min. Trykk «Liker», så blir du oppdatert når noe skjer 🙂

FB-Login-www.facebook.com-Login-Page-Home-Sign-In-Sign-Up

 

Ha en riktig strålende søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.