Heklet kjøkkenklut 2


IMG_1689Jeg husker det som om det var i går… Jeg var 9 uker på vei med tvillingene, og klarte ikke slutte å kaste opp. Først trodde jeg det var omgangssyken, men siden det aldri gav seg, skjønte jeg at det måtte være noe annet. Det verket i muskler jeg ikke ante jeg hadde, og jeg var så sliten at jeg ikke hadde kraft til å kaste opp mer. Men likevel VILLE absolutt kroppen fortsette å være kvalm, og tvang meg til å kaste opp – gang på gang. Etter 2,5 døgn på dette viset dro vi til slutt til legevakten, og der var det heldigvis hjelp å få!

Etter å ha tatt noen kvalmedempende medisiner ble jeg sakte men sikkert bedre. Maten jeg spiste holdt seg i magen, fargen kom tilbake i ansiktet mitt, og jeg klarte å bevege meg rundt i huset igjen. Ikke uten problemer, selvsagt. Jeg har aldri vært så sliten i hele mitt liv! Bare det å komme seg på do var så anstrengende at jeg måtte gå å legge meg igjen etterpå.

Mannen min var en klippe da jeg var gravid, og denne episoden var intet unntak. Han ble motivert av at jeg ble bedre etter å ha fått medisiner, så han dro på butikken for å kjøpe noe han visste jeg likte. Jeg husker han kom hjem med masse godt, blant annet Frensh Fries chips – noe som var en favoritt på den tiden. Han kom også hjem med noe som overrasket meg: et lite hefte med hekleoppskrifter. Mannen min bryr seg ikke så mye om håndarbeid, men han vet at jeg gjør det, derfor tok han det med seg. Jeg ble glad, litt rørt og overraskende motivert over gesten, så jeg fant frem heklenål med en gang og startet med å hekle en kjøkkenklut. Og dette samme dag som jeg hadde vært hos legevakten. Snakk om energibooster 🙂

I dag har jeg begynt å rydde i garnlageret mitt, og da jeg rotet oppi posen med Mandarin Petit fant jeg denne kluten. Den var jo ferdig! Jeg ble slått av nostalgi og glede med en gang jeg så den. Nå er tvillingene passert 1 år, og jeg kan se tilbake på de 8 lengste månedene i hele mitt liv – da jeg var gravid med tvillinger. Fy søren for et slit!

Bildet viser noen av mine hjemmelagede kjøkkenkluter. Nevnte kjøkkenklut i dette blogginnlegget er den svarte. Nå skal den tas i bruk!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Heklet kjøkkenklut