Gode tips kan man aldri få nok av


Facebook er ikke lengre bare et forum der du holder deg oppdatert på hva gamle skolekamerater og diverse familiemedlemer driver på med. Nå bruker vi også facebook til å holde oss oppdaterte på nettsider, blogger, nyheter og annet ting som skulle være av interesse. Jeg er (et ytterst lite aktivt, men dog) medlem i forumet sykroken.no, og derfor har jeg trykt på «Liker» på facebooksiden deres. En gang med jevne mellomrom kommer det et innlegg herfra.  Noen ganger er det litt informasjon, andre ganger et tips eller en video om hvordan man lager forskjellige ting. For en stund siden delte de en youtubevideo som viste hvordan man lager et babynest med utgangspunkt i Stoff og Stil sitt mønster (videoen kan du se her) – et mønster jeg har brukt tidligere – men som jeg ikke likte spesielt godt. Jeg strevde masse da jeg lagde dette babynestet, og jeg var litt nysgjerrig på hvordan andre gjorde det. Derfor tok jeg en titt på videoen.

Til selve babynestet fikk jeg noen gode ideér, og det vil nok bli noen modifikasjoner på et eventuelt nytt babynest hvis jeg skal sy det igjen senere. Men det jeg likte aller best med denne videoen, var det at hun brukte små klesklyper til å holde stoffene sammen, i stede for nåler. Noen er slik at de helst ikke bruker knappenåler hvis de ikke må, andre nåler som besatt. Jeg er av den siste typen. Og det å bruke noe annet i stede for nåler, ble jeg umiddelbart interessert i. Det var ikke mange dagene før jeg bestilte meg slike miniklesklyper selv.

IMG_2886Nå har jeg brukt disse klypene en god stund. Jeg elsker de! De er raskere å bruke og enkle å håndtere. Ingen farlige nåler på gulvet som barna kan spise opp, ei heller nålehull i plagget jeg syr. Selvsagt er det ikke alltid de er praktiske å bruke, så nålene er fremdeles lett tilgjengelig når jeg syr. Men jeg bruker klesklypene mer og mer.

Ønsker alle en riktig flott lørdag! Og hvis du har tenkt å sy i helgen, kanskje du skal prøve å bruke miniklesklyper i stede for nåler? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.