Nok et sjal, denne gangen strikket på finfinstrikkeren Silver Reed SK830


Sjal kan man aldri få nok av. I hvert fall ikke hvis de er strikket i det nydeligste av de nydeligste garnene, nemlig kasjmir. Jeg kunne gjerne sagt at dette sikkert er det siste kasjmirsjalet jeg kommer til å strikke på en stund, men jeg tviler litt på det 🙂

De er enkle å strikke, og helt fantastiske å bruke. Også har jeg ganske mange kilo med kasjmirgarn igjen, så da er det bare å strikke til det blir tomt!

Oppskriften til sjalet har jeg lagt ut på YouTube (link til oppskrift her). Det vil si, oppskriften på YouTube er en variant av dette sjalet. Der jeg laget hullkant på YouTube-sjalet, har jeg ikke gjort det her. Det er litt morsomt å endre kantene på disse sjalene, og se de forskjellige pregene det gir. Dette sjalet har jeg gjort helt enkelt uten hullkant, og resultatet ble jo bra det også!

Det kan jo også legges til at denne oppskriften kan brukes på de fleste strikkemaskiner og de fleste garntyper. Her har jeg brukt min finfinstrikker, Silver Reed SK830, men jeg har også strikket mange av disse sjalene på finstrikkeren SK280. Jeg har ikke prøvd på mellomstrikkeren LK150 ennå, men det går helt sikkert fint det også. Man må bare prøve seg litt frem med strikkeprøver først for å påse at sjalet blir i en passende størrelse til slutt.

Slike kasjmirsjal tar jeg gjerne imot bestilling på. Ta kontakt med meg hvis du har lyst på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.