Giveawayvinneren er…


I dag har jeg kost meg masse. Jeg bestemte meg for å gjøre loddtrekningen slik en loddtrekning skal gjøres: med ordentlige lodd og en hånd som trekker vinneren fra en bolle. En av tvillingene mine valgte vinneren. Jeg romsterte med hendene i bollen og bestemte meg for at når en av tvillingene lagde en lyd, skulle jeg trekke loddet umiddelbart.

Tvillingene var stille som i graven, og fulgte spennende med på det jeg gjorde nedi bollen. Etter en liten stund kom det noen lyder fra den ene jenta, og vips – så trakk jeg loddet.

IMG_2064

Det var ikke en enorm respons på giveawayen, hvilket jeg heller ikke hadde regnet med. Jeg har gjort dette en gang tidligere, og da fant jeg ut at responsen på en slik giveaway absolutt ikke reflekterer hvor mange lesere man har på bloggen. Men jeg har selv sett giveaway’er på andre blogger og rast forbi innlegget uten å legge igjen et spor. Vel, kanskje jeg også skal begynne å delta på slike ting 🙂 ?

Jeg vil gjerne takke de som har lagt igjen hyggelige kommentarer på dette innlegget, og de som har «trukket sine lodd» forøvrig. Det er utrolig koselig med tilbakemeldinger når man driver på med blogging, så det blir satt stor pris på.

Vel. Spenningen stiger i taket! La oss avsløre hvem som vant.

På lappen står det MARIA! 🙂

IMG_2065

IMG_2037Gratulerer!

Du blir kontaktet på e-post, og vantene vil bli sendt i løpet av kort tid. Håper du blir fornøyd, og at vantene blir brukt MYE! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.