…og vinneren er….


IMG_9177Da har jeg gjennomført min første giveaway på denne bloggen. Jeg må innrømme at det har vært skikkelig nervepirrende, for jeg var redd ingen skulle vise interesse. Men med litt hjelp fra familie, facebookvenner, trådsnella (forum) og sykroken (forum), har jeg klart å skape litt interesse allikevel. I forhold til antall personer som titter innom bloggen min daglig er responsen dårlig, men jeg HAR fått en del kommentarer, så jeg klapper meg selv på skuldrene og sier meg svært fornøyd.

Med å ha en giveaway har jeg lært en del om bloggetikette. Alle som blogger setter pris på kommentarer. Men hvordan får man egentlig kommentarer på bloggen sin? Det kan sikkert skje på mange måter, men i hovedsak får man mer kommentarer selv, hvis man er flink til å være aktive med å legge igjen spor på andres blogger. Som jeg har skrevet flere ganger i bloggen min, er mye av inspirasjonen og kunnskapen jeg innehar hentet fra andre bloggere. Men har jeg takket dem for det med å legge igjen en hyggelig kommentar? Nei, det har jeg jammen vært dårlig på.

Så fra og med i dag vil jeg være en aktiv blogg-leser som legger igjen spor hos andre når jeg ser noe jeg liker. Og jeg oppfordrer alle andre til det samme, enten det er min blogg, eller en helt annen blogg.

Tilbake til giveawayen. Først vil jeg takke alle som har gitt meg respons. Det setter jeg utrolig stor pris på!

Jeg har, ved hjelp av www.random.org, trukket en vinner! Og den heldige vinneren er min herlige niese Oda!! Du vil motta en mail fra meg i løpet av dagen. Gratulerer 🙂

Jeg ønsker alle en riktig fin uke – og for de som har startet sommerferien sin: GOD SOMMER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.