Notevanter til salgs 2


IMG_2547Da har jeg produsert to par notevanter som jeg har til salgs.

Disse notevantene er, som alltid, strikket i Mini Duett fra Sandnes Garn. Et herlig garn som består av 45% merinoull og 55% bomull. Jeg har brukt dette garnet mye i det siste, og jeg synes dette garnet rett og slett er helt fantastisk. Det har alle de gode egenskapene til både bomull (mykt og solid) og ull (godt og varmt). For deg som synes ull klør er dette et fantastisk garn.

IMG_2548Vantene passer godt i disse tider der vårsola varmer, men det fremdeles er en kald trekk i lufta. Kanskje du sitter i solveggen med strikketøyet i fanget, men er litt kald på fingrene? Eller er du en organist, pianist eller korpsentusiast som skal ut på spilleoppdrag på 17. mai, og er redd for å fryse på fingrene? Disse notevantene kan i hvert fall bidra til en mer behagelig opplevelse både på 17. mai og i solveggen 🙂

Siden vrangbordapparatet mitt ikke fungerer helt som det skal, ble disse utgavene strikket med falsk vrangbord i stede for vanlig vrangbord. Resultatet ble overraskende bra! Jeg har derfor skrevet inn hvordan jeg gjorde det i oppskriften (klikk her for å se oppskriften). Tommelen er strikket med strikkepinner, bortsett fra det er vantene strikket på strikkemaskin (SK280).

Har du lyst til å strikke vantene selv? Oppskriften  finner du her.

Har du lyst til å kjøpe disse vantene? Les mer om dem her. Jeg kan også ta imot bestilling hvis du ønsker vantene i andre farger.

 

Teknikker brukt på vantene

  • Jeg trer strikkemaskinen slik
  • Jeg la opp på strikkemaskinen med annen hver nål på grunn av den falske vrangborden. Det gjorde jeg slik.
  • Jeg brukte hullkortet på denne måten
  • Jeg felte av på denne måten
  • Jeg sydde sammen den falske vrangborden på denne måten. Resten brukte jeg en Hague Linker til å montere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Notevanter til salgs

    • Ingunn Innleggsforfatter

      Hei! Ja, jeg har strikket en del med babyull på LK150. Men da har jeg strikket med dobbel tråd. For ja, babyull alene blir nok alt for tynt på denne maskinen.