Nytt kasjmirgarn til salgs!


IMG_1312 copyJeg har en del garn som ligger i en pappeske, som bare SKRIKER til meg hver gang jeg nærmer meg. Det er kasjmirull, merinoull, yak-ull, garn med litt «bling» i og andre lekkerheter. Jeg har så innmari lyst til å gå berserk på denne haugen, men tiden strekker rett og slett ikke til. Jeg planlegger for tiden strikkemaskintreff, pluss at jeg har en del bestillinger som skal gjøres ferdig i løpet av januar/februar. Noe må vente, og dette garnet får bare ligge litt til.

Men noen ganger kan jeg rett og slett ikke dy meg likevel. Jeg tok med meg et deilig, svart og fluffy 100% kasjmirgarn for en stund siden, og bestemte meg for å strikke en genser til meg selv av dette garnet. Jeg strikker en del på pinner også, og dette garnet egner seg godt til dette også. Så da sitter jeg om kveldene, med verdens mykeste garn i fanget, og gleder meg som en unge til genseren er ferdig.

Jeg har strikket en hals til meg selv i dette garnet også, som jeg har brukt innmari mye i vinter. Den er bare helt utrolig deilig å bruke. Myk og kløfri. Varm og god. Lett og luftig. Alle gode egenskaper på en gang, slike egenskaper man egentlig bare finner i eksklusiv ull, som blant annet kashmir.

Garnet jeg strikker genseren i har jeg nå lagt ut for salg. Prisen er 119 kr for 50 gram. Blir garnet en hit både for meg selv og mine kunder, så kan det godt være jeg kjøper inn flere farger. Men enn så lenge har jeg bare svart. Ta gjerne kontakt med meg om du er interessert i å kjøpe noe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.