Votter som sier «Mø»! 2


En liten stund før jul hadde vi besøk av min mor. Som alltid når de er på besøk, hadde de med seg en haug med gaver. Selvsagt er det barna som får de fleste gavene, men noen ganger drypper det litt på oss voksne også 🙂

Min mor tenker alltid på å glede andre, omtenksom som hun er. Hun vet jeg elsker å holde på med håndarbeid, og da hun snublet over «Den store votteboka» ble fristelsen for stor for henne. Boka ble med i en pose hjem, for senere å bli pakket inn i gavepapir og gitt til meg.

Jeg har strikket en del votter/vanter de siste ti årene, men akkurat denne formen for strikking er absolutt ingen favoritt. Likevel var det ikke lenge etter at jeg hadde denne boka i hende, før det dukket opp strikkepinner og garn i alle varianter. Da jeg  jeg fant en kombinasjon jeg likte og en oppskrift jeg ville følge, så var jeg raskt i gang.

Resultatet ble disse søte kuvottene som femåringen falt pladask for. Det kommer helt sikkert flere vottevarianter fra denne boka – planen er å forsøke å strikke noen på strikkemaskinen. Det gleder jeg meg til å prøve!

Vottene er altså strikket etter oppskrift fra «Den store votteboka», i garnet SISU fra Sandnes Garn.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Votter som sier «Mø»!

  • Synnøve

    Å så utrolig fine votter! Ja du Ingunn lager alltid noe flott! En strikkeoppskrift i dine hender blir alltid til noe fint!
    Tusen takk for gode ord! Godt at boken kom til nytte!
    Herlige Olivia så blid som bare det! Moro å se! 🙂