Topp med smykke – med link til gratis oppskrift


Sommeren i år, altså. Mange dveler ved at det har vært litt dårlig vær i juli. Ja, det har det kanskje. Men det har jo vært sinnsykt bra ellers!! 🙂 Jeg er i hvert fall strålende fornøyd med alt fra A til Å i denne ferien. En av de tingene jeg er spesielt fornøyd med er at jeg har fått meg en skikkelig husmorsferie der jeg har fått vært skikkelig egoistisk. Målet mitt var å gjøre AKKURAT det jeg hadde lyst til. Helt uten forventninger både utenfra og fra meg selv. Resultatet? Det ble en ferie der jeg lekte meg med sunn og god mat, strikking, symaskin og trening. For meg er dette virkelig balsam for sjelen – det er jo det jeg elsker å holde på med!

Har man egoferie er det på sin plass med litt egostrikk. En herlig lett sommertopp i hvitt, med brettekant øverst. Nå har jeg kjøpt et smykke jeg har tredd igjennom, men på bildet jeg har brukt her i bloggen har jeg tredd igjennom et silkebånd jeg har knytet bak. Begge delene er aldeles lekkert.

Toppen er kjempeenkel å strikke og går i en fei. Oppskriften finner du på Sandnes Garn sine nettsider, og den er helt gratis. Link til oppskrift finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.